GPS PLATFORM

Met de software en bijbehorende app van GPSTiger zijn er tal van toepassingen te bedenken zoals onder andere de auto- en transportbranche, maar ook voor legio andere branches zijn de mogelijkheden eindeloos.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld het traceren van motorfietsen, boten, elektrische fietsen en aanhangers, maar ook waardevolle gereedschappen, aggregaten of machines. Kort gezegd is alles wat voor u van materiële waarde is door ons te traceren!

Image

VOERTUIGEN LIVE OP DE KAART


Bekijk al je voertuigen live op de kaart. De posities worden direct geupdate en zichtbaar gemaakt. Hierdoor mis je geen enkel moment en kan je alles direct volgen.

DIRECT SENSOR & CANDATA


Met onze unieke module koppellen wij een candata reader aan het voertuig. Direct is alle voertuigdata inzichtbaar, RPM, kilometerstanden, deur open of dicht, brandstofverbruik etc. Door externe sensoren aan te maken, stuurt het platform een update als de ingestelde sensor veranderd. Bijvoorbeeld als de deuren open gaan.

PLAYBACK DE ROUTE


Bekijk de route per seconde en zie waar en op welke tijd het voertuig heeft gereden.

BESTUUR OP AFSTAND


Met onze CAN module kunnen we op afstand de deuren openen van de auto of de gehele auto blokkeren. Koppel dit aan het autoalarm en voorkom diefstal.

PRIVE/ZAKELIJK SCHAKELAAR


De privé/zakelijk schakelaar houdt exact je privégebruik van de auto bij. Het voorkomt ook dat je werkgever je privégebruik van je auto kan volgen.

GEPLANDE RAPPORTAGE


Plan de rapportage in, zodat je elke dag een uitgebreid rapport ontvangt in de e-mail. Natuurlijk kan er ook direct een rapport worden gedownload.

Image

GEOFENCING

Controle over al je materiële waarde. Een geofence is een virtuele omheining of omtrek rond een fysieke locatie. Net als bij een echte omheining creëert een geofence een afbakening tussen een locatie en het gebied eromheen. Daarnaast kan een geofence bewegingen binnen het afgebakende gebied detecteren.

MELDINGEN

Ontvang direct een melding van bijzonderheden. Het GPSTiger platform stuurt instelbare meldingen naar je telefoon, e-mail of web omgeving. Meldingen zijn bijvoorbeeld het binnenrijden van een geofence, een snelheidsovertreding, het wisselen van een chauffeur, een ongeval, diefstal van een voertuig en nog veel meer.

RAPPORTAGES

Snel op de hoogte van alle bewegingen. Met onze uitgebreide rapportage mogelijkheden kan een rapport automatisch of handmatig worden opgevraagd. Dit is perfect om te weten waar een voertuig of andere materiële waarde zich in het verleden heeft bevonden. Rapporten kunnen tot wel 7 jaar worden teruggekeken.

Whitelabel

Neem deel aan ons partnerprogramma en begin met het verkopen van onze unieke en geavanceerde software en hardware. Samen zorgen we ervoor dat het platform verder wordt uitgebreid met de laatste wensen en eisen uit de markt.

Als partner van GPSTiger verkoop je onder je “eigen merk” door middel van een white label platform en een eigen app in de Apple App Store en Google Play Store.

Er zijn natuurlijk ook nog andere mogelijkheden als partner, zowel op het gebied van software als hardware.

Wil je meer informatie? Neem dan gelijk contact met ons op!

Image

Wilt u meer weten over ons systeem of bent u benieuwd geworden naar al onze mogelijkheden? Neem gelijk contact met ons op!

Contact opnemen