Easy Access

Easy Access

Eenvoudig aan te sluiten op de accu, OBD poort of draadloos.​
€ 109,95 excl. B.T.W.
+ € 5,95 Per maand
Business

Business

Blokkeer het voertuig op afstand. Gebruik RFID tags of andere toepassingen.​
€ 149,95 excl. B.T.W.
+ € 6,95 Per maand
Professional

Professional

Het aansturen van voertuigopties op afstand & kom alles te weten over uw voertuig met toegang tot de can!​
€ 249,95 excl. B.T.W.
+ € 9,95 Per maand

INBOUW TRACKERS


DE TRACKER OPTIMAAL GEBRUIKEN


Een inbouw tracker is perfect geschikt voor toepassingen waarbij locatie-acquisitie van externe objecten nodig is:, denk bijvoorbeeld aan wagenparkbeheer, autoverhuurbedrijven, taxibedrijven, openbaar vervoer, logistieke bedrijven, personenauto’s enzovoort.

De inbouw tracker kan taken uitvoeren op externe objecten, zoals het controleren van de motorstatus en het besturen van de deur van de vrachtwagen.

Image
Image

OBD COMPUTER


DIGITAAL JE BOORDCOMPUTER UITLEZEN


Het belangrijkste kenmerk van de OBD Tracker is het lezen van OBDII-standaardgegevens van de boordcomputer van een voertuig. Gecombineerd met een moeiteloze en goedkope integratie, is het een gemakkelijke en krachtige oplossing. Het apparaat ondersteunt verschillende Bluetooth Low energy-sensoren, bakens, handsfree headsets, firmware en configuratie-updates via Bluetooth. Het is een perfecte tracker voor een breed scala aan gebruiksscenario’s – inclusief vlootbeheer van lichte bedrijfsvoertuigen, chauffeurs logboek, verzekeringstelematica (UBI), autoverhuur, leasing en meer.

TRACKERS SENSOREN


BEDIEN JE VOERTUIG OP AFSTAND


De nieuwste toevoeging van BLE-sensoren breidt de gedekte businesscases uit: activa, trailers of andere specifieke bewaking van de bewegingsstatus van apparatuur, hoekpositie en onverwachte bewegingsdetectie. Bluetooth-bewegingssensoren zijn kleine signaal zenders met configureerbare signaalsterkte en gegevensverzendintervallen. De sensor maakt gebruik van geavanceerde Bluetooth 4.0 LE-technologie om gegevens van grote afstanden te krijgen (binnen 500 meter in het open veld) en kan tot 16 jaar werken op één batterij.

Image

Wilt u meer weten over ons systeem of bent u benieuwd geworden naar al onze mogelijkheden? Neem gelijk contact met ons op!

Contact opnemen